Uitnodiging voor een Wezenlijke Ontmoeting

8 uur lang alle tijd van de wereld

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan Whatever the Weather en een dag met mij op het strand door te brengen. Je kunt je aanmelden door me een mail te sturen op encounter(a)whatevertheweather(.)nl. Vertel in je bericht graag wat je tijdens een wezenlijke ontmoeting hoopt te beleven en hoe je voor het eerst over Whatever the Weather hoorde.

Nadat ik je bericht heb ontvangen, stuur ik je binnen enkele dagen een terugbericht met meer informatie, waarna je die rustig tot je kunt nemen om over je daadwerkelijke deelname te beslissen. Daarna kiezen we een datum.

Ik verwelkom graag mensen van uiteenlopende achtergronden en levenswandels. Voel je dus extra uitgenodigd als je bij de portretten nog niemand ziet die voor je gevoel op je lijkt.

Herfsttour 2018

In het najaar van 2018 kun je ook deelnemen aan een serie ontmoetingen die ik in de 12 Nederlandse provinciehoofdsteden verzorg. Die bestaan uit een korte vertelling, gevolgd door diverse ontmoetingsvormen met de deelnemers aan de ontmoeting, en met de portretten van de mensen die tot dan toe aan Whatever the Weather hebben deelgenomen via een strandwandeling.

De eerste ontmoeting in het kader van de Herfsttour vindt plaats op vrijdag 21 september in het Gemeentemuseum in Den Haag. Voor deze bijeenkomst kun je je nu al aanmelden. Voor de overige 11 ontmoetingen kan dat binnenkort ook. Je ziet hieronder de routeplanning en data. De ontmoetingen duren steeds van 13h00 (inloop vanaf 12h30) tot 16h00, zijn kosteloos, behalve eventueel te betalen entree voor de locatie en consumpties. Aan iedere ontmoeting kunnen 12 mensen deelnemen.


Bekijk portretten Teken in op het boek