Neem zelf deel

Wees welkom om zelf deel te nemen aan Whatever the Weather. Je kunt je daarvoor beschikbaar melden door een mail te sturen aan encounter(a)whatevertheweather(.)nl.

Vertel graag waarom je graag een wezenlijke ontmoeting wilt beleven, en hoe je over Whatever the Weather hoorde. Ik stuur je binnen enkele dagen een terugbericht met meer informatie, waarna je die rustig tot je kunt nemen om over je daadwerkelijke deelname te beslissen.

Wanneer we elkaar uiteindelijk ontmoeten, doen we dat om 9 uur 's ochtends op de dag waarop we hebben afgesproken, bij de waterpomp aan de Duivelandesestraat in Den Haag. We brengen de dag door in elkaars gezelschap en nemen om 5 uur in de middag weer afscheid, nadat we eerst om 4 uur een portretfoto hebben gemaakt op het Zuiderhavenhoofd van Scheveningen. Naar de naam van het project doen we dat ongeacht de weersomstandigheden op dat moment.

Voor wie

Deelname staat vrij aan mensen vanaf 18 jaar, die ik nog niet eerder ontmoet heb. Heb ik je wel eerder ontmoet, maak dan graag van de gelegenheid gebruik om iemand die jij kent - maar ik niet - over dit project te vertellen. Ik vind het mooi om met een grote verscheidenheid aan mensen te werken.

Deelname is geen goed idee als je dit bericht aanziet voor een contactadvertentie of de wezenlijke ontmoeting als een therapiesessie.

** Let op! Ik wil graag iedereen die dat zou willen in de gelegenheid stellen om aan Whatever the Weather deel te nemen. Tegelijkertijd merk ik dat de (talrijke) aanmeldingen die ik tot nu ontvang, veelal van mensen komen die tussen de 50 en 60 jaar oud zijn, en heel Nederlands. Mocht je deelname overwegen, weet dan dat ik op dit moment graag ruimte maak voor (= voorrang geef aan) mensen die of jonger, of juist ouder zijn, en niet of gemixt-Nederlands. **


Bekijk portretten Teken in op het boek