Neem zelf deel

Wees welkom om zelf deel te nemen aan Whatever the Weather. Je kunt je daarvoor beschikbaar melden door een mail te sturen aan encounter(a)whatevertheweather(.)nl.

Lees voor je dat doet graag deze blogpost. En vertel me in je bericht waarom je graag een wezenlijke ontmoeting wilt beleven, en hoe je over Whatever the Weather hoorde. Ik stuur je binnen enkele dagen een terugbericht met meer informatie, waarna je die rustig tot je kunt nemen om over je daadwerkelijke deelname te beslissen.

Wanneer we elkaar uiteindelijk ontmoeten, doen we dat om 9 uur 's ochtends op de dag waarop we hebben afgesproken, bij de waterpomp aan de Duivelandesestraat in Den Haag. We brengen de dag door in elkaars gezelschap en nemen om 5 uur in de middag weer afscheid, nadat we eerst om 4 uur een portretfoto hebben gemaakt op het Zuiderhavenhoofd van Scheveningen. Naar de naam van het project doen we dat ongeacht de weersomstandigheden op dat moment.

Voor wie

Deelname staat vrij aan mensen vanaf 18 jaar. Het is geen goed idee om deel te nemen als je dit bericht aanziet voor een contactadvertentie, of de wezenlijke ontmoeting voor een therapiesessie.


Bekijk portretten Teken in op het boek