Uitnodiging tot Wezenlijke Ontmoeting

Ze zijn er, alle 144. Op papier en op ware grootte. Ik kom ze graag aan je laten zien, in dezelfde sfeer van Wezenlijke Ontmoeting als die waarin de ontmoetingen plaatsvinden. Zodat ze tot leven komen, en je met gemak verder kunt kijken dat wat je in eerste instantie ziet.


NEW HORIZONS naast 144 portretten van Whatever the Weather


Laat me graag weten als je me wilt verwelkomen om jou, en het liefst een groep van maximaal 12 mensen, deelgenoot te maken van wat Wezenlijke Ontmoeting zoal vermag. Samen kiezen we een moment uit, componeren we een aankondiging en uitnodiging. Om mee te maken wat we meemaken wat we dan meemaken. In dezelfde rust, ruimte en onverdeelde aandacht als die aan de basis van elk van de 144 ontmoetingen heeft gelegen.

De setting kan zowel persoonlijk als zakelijk zijn, of gemixt. In een huiskamer, trainingsruimte of boardroom. In elke context krijgt de ontmoeting zijn/haar eigen relevantie, met dank aan de vragen en benieuwdheid die opkomen bij wie er bij is.

Vormgeving van een Wezenlijke Ontmoeting

We beginnen elke ontmoeting met een incheck en eindigt met een uitcheck, waarmee we ruimte maken voor de uiteenlopende verwachtingen en belevenissen die een Wezenlijke Ontmoeting mogelijk maakt. Daarna vertel ik kort over het ontstaan van Whatever the Weather en de keuzes die eraan ten grondslag liggen. Van daaruit verkennen we de materie, en wordt vanzelf helder hoe ieder van de aanwezigen daar in zijn/haar/hun leven een eigen toepassing aan kan geven.

Ik oefende eerder uitgebreid met de Wezenlijke Ontmoeting in groepsverband tijdens de Whatever the Weather Herfsttour, die me eind 2018 langs de 12 provinciehoofdsteden voerde. Ik verzorgde inmiddels ook meerdere wezenlijke ontmoetingen bij verjaardagen, in bedrijven, en op het strand. Ook bij andere gelegenheden die ik organiseer, neem ik mijn ervaring met de waarde van onverdeelde aandacht mee.

Contact

Mail me graag als je zin hebt om een ontmoeting met me aan te stichten. Je bereikt me op info(a)photologix(.)nl.


Whatever the Weather Herfstontmoeting #10, Den Bosch - november 2018

Bekijk portretten Inspiratie